Konkurs za najbolju studentsku inovaciju- Generator Fluo

Centar za saradnju s privredom Ekonomskog fakulteta vas poziva da se prijavite na nagradni konkurs pod nazivom Generator Fluo koji je pokrenula Societe Generale banka, a namenjen je studentima fakulteta u Srbiji koji žele da prijave svoju inovativnu, izvodljivu i održivu preduzetničku ideju. Glavna nagrada za pobednika je sedam dana u inovativnom tehnološkom habu Societe Generale Grupe u Parizu. Rok za prijavu je 9. aprila.

Po uzoru na konkurs Generator, u okviru kojeg je najbolja preduzetnička inovacija nagrađena s milion dinara krajem prošle godine, Societe Generale banka nastavlja s podrškom inovacijama i preduzetništvu u Srbiji i organizuje Generator Fluo, za studentske ideje koje imaju potencijal da kreiraju razliku na tržištu.

Pravo učestvovanja imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji studiraju u Srbiji (bilo na državnom ili privatnom fakultetu), imaju između 18 i 27 godina, a žele pokrenuti novu ili unaprediti postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost.

Nakon isteka roka za prijavu stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i odabrati 40 najboljih inovacija koje će uz pomoć mentora razraditi poslovni plan. Poslednji krug nagradnog takmičenja biće 10 finalista čiji će se projekti predstaviti na www.generator.rs. Finalisti ulaze u glavnu nagradnu igru, nagrade partnera i inovacije s najvišim glasovima publike osvajaju nagradu javnosti. Prezentacije konačnih ideja i najava pobednika pre žirija, medija, poduzetnika i investitora biće organizovane 31. maja.

Ocenite tekst: