Konkurs za nove članove!

Konkurs za nove članove MonopolLista je počeo – prijavi se

MonopolList je časopis studenata Ekonomskog fakulteta i postoji već duže od 20 godina. Važi za jedan od najboljih studentskih časopisa u zemlji, a za cilj ima edukaciju i informisanje studenata.

Časopis se sastoji iz četiri rubrike: Fakultet (teme koje se tiču aktivnog studentskog života i daljeg usavršavanja), Ekonomija (obrađuje teme od prikaza ekonomskih knjiga, preko predstavljanja velikana ekonomske misli, do aktuelnih pitanja iz privrede, i još puno toga drugog), Društvo (aktuelna društvena dešavanja, ali i zapostavljena pitanja od značaja), Mozaik (teme iz oblasti kulture i zabave).

Ukoliko ste zainteresovani da postanete član redakcije časopisa, na konkurs za prijem novih članove možete se prijaviti slanjem popunjenog aplikacionog formulara koji možete naći ovde: https://drive.google.com/file/d/1_tgb96ELJodpPhqzXsUNTn2bRvdKxGcT/view?usp=sharing. Aplikacioni formular sastoji se iz popunjavanja nekoliko ličnih informacija (ime, prezime, godina studija, konakt) i teme na koju treba napisati tekst dužine do 3000 karaktera (može se odabrati jedna od četiri ponuđene teme koje korespondiraju rubrikama u časopisu).

Rok za prijave je nedelja, 28. oktobar u 23:59, a aplikacioni formular se šalje u PDF formatu na mejl adresu monopollist.ekof@gmail.com. Za sve nedoumice i dodatne informacije možete se obratiti putem navedene mejl adrese.

Ocenite tekst: