Dani prakse – Šta je tvoj izazov?

Projekat Dani prakse u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka se uspešno održava već šesti put. Ovaj projekat predstavlja jedinstvenu priliku za otkrivanje izazova i primenu stečenih teorijskih znanja kroz obezbedjivanje prakse u vodećim kompanijama. Predstojeći projekat obuhvatiće pet celina, a to su sajam kompanija, CV klinika, „Tvojih 15 minuta“, panel diskusija i takmičarski deo.

Sajam kompanija će se održati 19. i 20. marta u holu Fakulteta organizacionih nauka, gde će studenti moći da se upoznaju i informišu o praksama koje nude vodeće kompanije. U okviru sajma predstaviće nam se kompanije iz različitih sfera poslovanja, a neke od njih su …

Naredna celina odnosi se na CV kliniku, gde će studenti na licu mesta moći da se posavetuju sa poslodavcima i dobiju smernice za unapređenje svog CV-a. Ne zaboravite, CV je prva stepenica koju treba da preskočite ka razgovoru za posao!

Simulacija intervjua za posao pod nazivom „Tvojih 15 minuta“ je novina na ovom projektu. Delegati će biti u mogućnosti da se prijave za razgovor kod kompanije koja je privukla njihovu pažnju.

Panel diskusija na temu ‚‚A šta je tvoj izazov?”, održaće se . marta sa početkom u časova gde će delegati imati priliku da se bolje upoznaju sa značajem praksi za budući rad, diskutovaće se o prednostima i manama, kao i izazovima u radu u velikoj kompaniji, start up-u i malom biznisu.

Tokom takmičarskog dela studenti će imati priliku da prisustvuju edukativnim radionicama, a zatim kroz rešavanje zadataka i studija slučaja primene stečeno znanje i time obezbede sebi praksu, trening ili posetu jednoj od vodećih kompanija. U okviru takmičenja će učestvovati kompanije Nelt, BStorm, Comtrade, NetCast, 30Hills

Ponesite svoj CV 19. i 20. marta i iskoristite šansu da prihvatite izazov!

Možete nas pratiti i na našoj Facebook stranici.

Ocenite tekst: