Data Science Caffee

Pozivamo sve data entuzijaste, Data Scientist-e, kao i sve vas koji svoju karijeru želite da gradite u ovoj oblasti, da  se pridružite 1. aprila od 18 časova u In Centru (Cara Lazara 5-7), na događaju Data Science Caffee koji će se održati u vidu Q&A sesije. Data Bootcamp tim će se postarati da saznate sve informacije o kursu “Uvod u mašinsko učenje”, kao što su plan i program, predavači, trajanje i dinamika plaćanja, raspored predavanja i dodatne aktivnosti.

Cilj kursa „Uvod u mašinsko učenje“ je da polaznici steknu praktično i primenljivo znanje iz oblasti mašinskog učenja na realnim primerima iz softverske industrije, telekomunikacija i finansija. U okviru kursa, učesnici će naučiti kako da praktično kreiraju recommender system i otkriju anomaly detection na realnim setovima podataka.  Programski jezik u kome će kurs biti realizovan je Python, dok je platforma Jupyter Notebook.

Kurs uključuje:

– Materijale za samostalni rad
– Predavače iz industrije
– „1-1“ mentorske sesije
– Događaje „Industry talks“
– Završni projekat sa recenzijom
– Sertifikat
 
Data Bootcamp je platforma za edukaciju u oblasti Date Science-a nastala kao inicijativa Instituta savremenih nauka i In Centra sa ciljem da se na jednom mestu okupi domaća stručna zajednica, koja će kroz edukacije i druge aktivnosti u okviru modula Date Bootcamp-a podržati razvoj pojedinaca.
Prijave za događaj su obavezne, a svoju prijavu možete popuniti OVDE.
Ocenite tekst: