LibertyCon u Srbiji

Organizacija Evropski studenti za slobodu po prvi put organizuje svoju veliku godišnju konferenciju LibertyCon u Srbiji. Ova međunarodna konferencija do sada je organizovana u Luvenu, Berlinu i Pragu, gde je protekle godine okupila više od 900 studenata iz preko 50 zemalja širom sveta. Tema konferencije je “Freedom of Expression” i predavanja će se kretati od političke teorije, do praktičnih političkih i ekonomskih pitanja, kriptovaluta, bezbednosti kao i startup preduzetništva. Pored prilike za upoznavanje studenata iz cele Evrope, na konferenciji će biti ponuđen i veliki broj besplatnih knjiga i publikacija. Konferencija će biti održana 13-15. aprila na Kolarcu. Cena ulaznice je 1000 dinara i može se kupiti online (https://libertycon. net), na biletarnici Kolarca, u Zaokretu (Cetinjska 15) ili u skriptarnici Fakulteta političkih nauka.


Šta uključuje ulaznica:
• Ulaz na konferenciju i sve događaje uz konferenciju
• Sve obroke i pića
• Dve žurke (petak i subota)
• Piknik (u saradnji sa Kišobran timom)
• Promo materijale
• Sertifikat o učešću

LibertyCon je savršena prilika da se upoznate sa idejama slobode i trenutno aktuelnim temama u svetu, kao i nekim od najpoznatijih govornika iz Amerike i Evrope. U pitanju su David Friedman, Deirdre McCloskey, Jamie Bartlett, Mark Emery i mnogi drugi. Fokus konferencije nije samo na predavanjima, već i na umrežavanju učesnika. Osim glavnog programa, imaćete priliku i da učestvujete na dinamičnim radionicama.

Zašto LibertyCon?
Sedma po redu, LibertyCon je do sada okupila preko 6000 učesnika iz celog sveta. Ukoliko želite da saznate više o aktuelnim temama kao što su kriptovalute, investiranje u bitcoin, legalizacija marihuane, zaštita podataka na internetu, kao i kako da postanete uspešan preduzetnik, dođite! LibertyCon je jedinstveno mesto gde se spajaju ideje iz političke teorije, nove tehnologije, trendovi i ideje sa slobodama izraza, mišljenja, diskusije i umetnosti. Pridružite nam se 13-15. aprila – sloboda je ponovo u Beogradu! Međunarodna konferencija

Ocenite tekst: